Mai dir consitizenz

Publicat de Dmndash , sâmbătă, 16 octombrie 2010 13:38

It hurts me so much I could die
............................
romana. engleza. romgleza.
struto-pufo-camila limbajului modern "cool" (hait). de la "hello ce faci" la "te-am asteptat o gramada you're late" la "bestseller [cea.mai.buna.fucking(coit)vanzare]
engleza. "helping people say things they don't really want to say ever since 1990"
romana. romana e tipa urata cu care te trezesti in pat a doua zi. mahmur. depresiv. cu senzatia de unde-imi-sunt-pantalonii-stai-putin-ca-asta-nu-e-patu-meu-oh-doamne-nu-mai-beau-niciodata-atat-de-mult-cine-e-asta-din-pat. e tipa care inca n-a plecat. vrea imbratisari. si pupicul de dimineata. si mic dejun. si te intreaba cand o s-o mai suni. si iti da si gonoree
engleza. si ea e urata. dar cu ea esti inca prea beat. prea beat dupa ce te-a inselat iubita. nu-ti pasa ca e urata. sau ca are aproape atatea boli venerice pe cati ani are.
romana te trage in pat langa ea si-ti spune cat de minunat ai fost. si constientizezi ca n-a facut dus de mult.
englezei nu ii pasa ca nu stii cum o cheama.
...........................................
in engleza poti spune orice ("i love you" "i'm sorry" "it hurts" "i'm depressed" "i don't want to be with you anymore"). ea nu-si baga limba in gura ta. fara sa se spele pe dinti. si e si fumatoare. si a baut si alcool ieftin.
romana se da jos din pat ("te iubesc") goala ("imi pare rau") zambeste ("ma doare") isi da parul slinos pe spate("sunt suparata foarte tare") si te invita la dus cu ea ("nu mai vreau sa mai fiu cu tine")
..........................................
Ma doare atat de mult incat simt ca as putea muri
..........................................
Cum spuneai ca te...aaa....Anc.....aaaalina?Iesi afara!

0 Response to "Mai dir consitizenz"

Trimiteți un comentariu