Un atac de panica. "brut"

Publicat de Pothos , miercuri, 9 februarie 2011 23:25

Incepuse sa il doara acum.Simtea ca il apasa ceva incet pe inima si incepuse sa respire de parca avea mancare in gat si trebuia sa bea apa ca sa se duca.A baut, insa totul era neschimbat.Se intreba ce se intampla, si in paralel amintirile, prezentul si imaginatia se jucau in mintea lui creand o tortura aproape imposibil de suportat.
S-a ridicat din pat pentru ca nu mai avea cum sa respire, se plimba prin camera, inima i-o luase razna, la fel si capacitatea lui de a respira.
Se aruncase in pat.Tristetea si durerea veneau in valuri regulate ca niste atacuri in forta de panica, pucioasa, durere si tristete.Se zvarcolea in pat incercand sa tipe dar tot ceea ce scotea erau niste gemete in surdina.Simtea ca ii vine sa caste si sa pufneasca in plans.Deschise gura dar nu se intampla nimic.nu putea sa expire sau inspire, sa caste, sa pufneasca in plans sau sa scoata vre-un sunet.
Il durea tare, simtea cum i se inchid ochii de la durere si se apropie incet de o stare de liniste absoluta.Se zvarcolea si incerca sa scape din durere atat de tare incat isi pierduse si puterea de a respira.Se sufoca.Incet dar sigur, se sufoca.
Valurile de ingrijorare, regret, durere, tristete, furie oarba veneau atat de puternice pana la un moment dat cand i s-a arcuit corpul atat de tare incat singurele puncte de sprijin erau degetele de la picioare si umerii.
Se stingea.Incepea sa nu mai aiba suficient aer.Se stingea in chinuri.Imaginile il loveau acum ca niste lovituri puternice de bici pe carnea deschisa.
In disperare de cauza renuntase la control.Nu se mai chinuia sa il preia, s-a lasat dus de durere.Amintiri, imagini, cosmaruri ii reveneau in minte clare si pline de suferinta.La un moment dat se gandi la un lucru atat de trist, atat de puternic incat l-ar putea distruge daca s-ar gandi mai des la el, l-a facut sa pufneasca in plans.Plangea din tot corpul in hohote, dar respira.Era in viata.Gandul acesta il chinuia atat de mult incat plansul era si mai puternic, mai dureros si mai mangaietor.
Traia.

0 Response to "Un atac de panica. "brut""

Trimiteți un comentariu