Momente de neuitat: cand...

Publicat de Dmndash , luni, 19 martie 2012 00:33

1....dai peste ceva solid in timp ce mananci ceva ce NU ar trebui sa continua sub nicio forma ceva solid

2....mananci seminte si arunci cojile inmuiate in saliva in bolul de seminte intregi

3....mananci seminte si dai peste cojile inmuiate in saliva....ale altcuiva

4....scapi telefonu care suna pe podeaua unei toalete publice. Nu mai merge difuzorul asa bine...trebuie sa-l aproprii de fata sa auzi

5....iti bagi creionul dermatograf in ochi, in timp ce te machiezi. Lacrimezi, ti s-a scurs machiajul deja aplicat iar din cauza umezelii nu poti aplica altul.

6....speli wc-ul cu peria corespunzatoare si din prea mult zel s-o scuturi, trosnesti apa, care iti sare in fata

7....esti in vizita la o ruda (eventual dus cu forta) si ti se serveste mancarea. Este cea mai oribila chestie pe care ai gustat-o vreodata si gazda te intreaba fericita "Nu-i asa ca e buna?"

8....vorbesti la telefon sprijinindu-l in umar in timp ce umbli prin baie. Te gandesti la toate modurile oribile in care il poti scapa in wc si cum trebuie sa bagi mana dupa el.

9....te apuca diareea la o petrecere. Imediat dupa tine intra un prieten nu asa apropiat/ o ruda pretentioasa/ o persoana de sex opus atragatoare. Puncte aditionale daca nu esti acasa la tine.

10....te apuca la o petrecere. Nu se duce cand tragi apa. Nu se duce cand torni apa din galeata peste el. Puncte aditionale daca nu esti la tine acasa

11.... punctul 9 se combina cu punctul 10. Contempleazi sinuciderea

12....razi cu atata pofta incat scuipi saliva. Inchizi dintii incercand sa maschezi evenimentul, ceea ce face ca saliva sa fie propulsata cu forta afara. Ti se scurge in barbie

13....te intalnesti pe strada cu un fost prieten/ persoana cu care ai iesit la intalniri/ persoana care se credea mai buna ca tine. Taman in ziua aia ti-a fost rau si nu esti deloc aranjata. Arati ca o gospodina ce duce gunoiul.

14....probezi un inel in magazin pe care nu-l poti da jos de pe deget. Trebuie sa-l cumperi. La casa, vanzatoarea te intreaba binevoitoare "Doriti sa vi-l pun intr-o punga?"

15....cineva castiga o discutie in contradictoriu pentru ca argumentele folosite sunt atat de cretine incat nu le poti lua in serios. Se lauda cu inteligenta superioara. Iei in considerare vatamarea corporala grava

0 Response to "Momente de neuitat: cand..."

Trimiteți un comentariu